Wina

Skosztuj najlepszych

Feeria aromatów i smaków

czytaj więcej

Feeria aromatów i smaków

Wina Piwnica pełna win

Właściwie dobrane wino dopełni smak każdej z potraw. Jego szlachetna głębia smaku umili kulinarną podróż każdego smakosza, rozbudzi zmysły i przeniesie w najpiękniejsze rejony świata.

Szef Kuchni Sylwester Lis

Szefem Kuchni w BUKOVINIE jest znany i ceniony Sylwester Lis. Każde przygotowane przez niego danie to finezyjne połączenie niezapomnianego smaku z zaskakującym wyglądem. Kuchnia Sylwestra Lisa łączy w sobie regionalizm podhalańskich dań z nowoczesnymi trendami Kuchni Fusion. Tradycyjne, małopolskie smaki w zupełnie nowych odsłonach to prawdziwa uczta dla zmysłów smaku i wzroku.

Sylwester Lis o sobie: Codziennie poszukuję nowych kulinarnych wyzwań. Wierzę w symbiozę miejsca i produktu; w doskonałość kuchni, która powstała ze zdrowych i naturalnych składników. Każdym swoim daniem staram się wyrazić piękno naszego regionu.

Karta win

Skosztuj najlepszych win świata z piwnicy BUKOVINA

 

Poznaj inne smaki Bukoviny

Sprawdź, co jeszcze proponuje nasza Kuchnia

Morskie Oko Restauracja fusion

Sprawdź również Restaurację Morskie Oko i zasmakuj Kuchni Fusion.

Zbójecki Łygotnik Zbójecki Łygotnik

Sprawdź również Restaurację Zbójecki Łygotnik i poznaj regionalne smaki.

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki.

OK, zamknij