<<<<<<< HEAD

Menu kolacji walentynkowej

  • 07 luty 2013

W ramach Walentynek zapraszamy na wyjątkowe kolacje przy świecach w karczmie regionalnej Zbójecki Łygotnik i restauracji Morskie Oko.

MENU WALENTYNKOWE

Karczma regionalna Zbójecki Łygotnik w Termie Bukovina


Przystawka zimna

Torcik z pstrąga z puree z cebuli i imbiru, sosem z krewetek oraz marynowanych pomidorów z kaparami

Sorbet z limonki i wina musującego


Danie główne


Policzki wieprzowe w delikatnej kompozycji musu z rzepy, popiołu z pora sosu ze szparag


Deser

Pana cotta z sosem jeżynowym i sorbetem z grapefruita



Restauracja Morskie Oko w Hotelu Bukovina


Przystawka zimna

Stek z sandacza podany z wędzoną makrelą, pescaccio z krewetek, pianką z szafranu oraz puree z szparag

Sorbet szampański z ogórkiem świeżym

 
Przystawka ciepła

Pierogi z polędwiczką z dzika z kremem z topinambura, pudrem z jałowca, galaretką z ogórka i pianką z kaparów

 
Danie główne


Polędwica wołowa w cieście francuskim z kremem z borowików, cappuccino z pomidorów, puree z scorzoniery i pudrem z imbiru i goździków.

 
Deser

Torcik czekoladowy z sosem z truskawek i lodami jeżynowymi


Poleca Sylwester Lis - Szef Kuchni BUKOVINA Terma Hotel Spa

Harmonogram Przerw technologicznych

Szanowni Państwo, w trosce o naszych Gości pragniemy poinformować, iż w związku z planowaną przerwą technologiczną,

w dniach 18-22.11.2019 kompleks BUKOVINA Resort będzie nieczynny.

Harmonogram zamknięcia poszczególnych basenów:

              30.09 – 04.10 – Jaskinia nad Porońcem

07.10 – 11.10 – Cepersko Płań

   14.10 – 18.10 – Strefa Dziecięca

     21.10 – 25.10 – Niebiesko Dolina

25.11 – 29.11 – Bulgotnik

18-22.11.2019 – zamknięty cały obiekt

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij