<<<<<<< HEAD

Kuchnia Fusion w Bukowinie Tatrzańskiej

  • 13 maj 2013

Jak powstaje karta dań w restauracji Hotelu Bukovina? Kto jest pierwszym recenzentem nowych potraw? I jakie przygody mogą wydarzyć się podczas kolacji przygotowanej specjalnie dla Księżnej Jorku? Wszystkiego tego dowiecie się czytając artykuł i wywiad z naszym Szefem Kuchni - Sylwestrem Lisem.

W nowym numerze magazynu kulinarnego "Poradnika Restauratora" przeczytać można artykuł zatutułowany "Kuchnia Fusion w Bukowinie Tatrzańskiej".

W materiale czytamy m.in.:

"Specjalnością kuchni są dania skomponowane w sposób niespotykany nigdzie indziej. Szef Kuchni Hotelu BUKOVINA, Sylwester Lis jest znanym w środowisku zwolennikiem i jednym z prekursorów tzw. Kuchni Fusion w Polsce. To wszystko powoduje, że goście mogą kosztować polskich i podhalańskich specjałów w całkiem nowej odsłonie i niespotykanej do tej pory kompozycji smakowej."

Zapraszamy do lektury artykułu oraz wywiadu z Sylwestrem Lisem w magazynie oraz na stronie internetowej: www.poradnikrestauratora.com.pl

 

Harmonogram Przerw technologicznych

Szanowni Państwo, w trosce o naszych Gości pragniemy poinformować, iż w związku z planowaną przerwą technologiczną,

w dniach 18-22.11.2019 kompleks BUKOVINA Resort będzie nieczynny.

Harmonogram zamknięcia poszczególnych basenów:

              30.09 – 04.10 – Jaskinia nad Porońcem

07.10 – 11.10 – Cepersko Płań

   14.10 – 18.10 – Strefa Dziecięca

     21.10 – 25.10 – Niebiesko Dolina

25.11 – 29.11 – Bulgotnik

18-22.11.2019 – zamknięty cały obiekt

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij