<<<<<<< HEAD

BUKOVINA dołączyła do akcji “Gęsina na św. Marcina”

  • 21 listopad 2013

Do 1 grudnia trwa V. edycja akcji „Gęsina na św. Marcina”. Do akcji zostało zakwalifikowanych 55 restauracji z całej Polski, w tym restauracja BUKOVINY - „Morskie Oko”.

W tym roku blisko 60 najlepszych polskich restauracji rozsianych w całej Polsce od 8.XI do 1.XII serwuje gęsinę w wydaniu autorskim. W każdej z wybranych przez Slow Food restauracji będą w tym okresie serwowane przynajmniej 3 dania na bazie gęsiny.

Do tego dołączyło pierwsze, polskie Wino Świętomarcińskie z Winnicy Srebrna Góra. Odbędą się również warsztaty degustacyjne w wielu miastach Polski, oraz konkurs na najlepszy restauracyjny przepis.

Najsilniej reprezentowane są takie regiony i województwa jak: Wielkopolska, Mazowieckie, Małopolska, Pomorze, Zachodnio-Pomorskie i Śląsk. Pełna lista restauracji znajduje się na naszej stronie: www.gesina.pl 
 
Wszelkie informacje, zdjęcia i szczegóły akcji na www.slowfood.pl, www.gesina.pl oraz na stronach facebookowych: https://www.facebook.com/pages/G%C4%99sina-na-%C5%9Awi%C4%99tego-Marcina/114161412026327?ref=hl oraz https://www.facebook.com/SlowFoodPolska?ref=hl
 
Serdecznie zapraszamy ma dania z gęsiną w roli głównej do restauracji „Morskie Oko” w Hotelu BUKOVINA!
 

Harmonogram Przerw technologicznych

Szanowni Państwo, w trosce o naszych Gości pragniemy poinformować, iż w związku z planowaną przerwą technologiczną,

w dniach 18-22.11.2019 kompleks BUKOVINA Resort będzie nieczynny.

Harmonogram zamknięcia poszczególnych basenów:

              30.09 – 04.10 – Jaskinia nad Porońcem

07.10 – 11.10 – Cepersko Płań

   14.10 – 18.10 – Strefa Dziecięca

     21.10 – 25.10 – Niebiesko Dolina

25.11 – 29.11 – Bulgotnik

18-22.11.2019 – zamknięty cały obiekt

Ta strona używa COOKIES.

Korzystając z niej wyrażasz zgodę na wykorzystywanie cookies, zgodnie z ustawieniami Twojej przeglądarki. Więcej w Polityce prywatności.

OK, zamknij